10 April 2015

Soalan Exam interview Hospital Swasta

Assalamualaikum… hai penaaaaattnyaaaa rasa… nak taw tak, ara kan sebenarnya excited sangat nak tulis entry kali ni… time ara menulis ni pun sebenarnya ara tengah kerja di MIE INDUSTRIAL PUCHONG as a safety, ara curi tulang kejap untuk wat entry ni… hihihihih… (bos jangan marah ya)

 Sebab tajuk kali ni very famous taw,,, tuk kawan2 ara yang akan pergi interview kerja tu… sbb kali ni ara nk berkongsi soalan interview Pen & Paper di Hospital Swasta,,, tapi ara minta maaf dulu sebelumnya kerana ara tak boleh nak mention nama Hospital tu,sbb dikira langgar etika lak kan… so soalan ni sebenarnya seakan sama je dengan hospital hospital swasta lain…. 

Jadi kalau korang nak buat reference tu boleh la,,, just untuk preparation… Sebenarnya soalan ni ara ambil masa ara pergi interview tu hari… ara ambil gambar dan save,,, sebabnya ara nak berkongsi dengan kawan2 ara… ara dah bayak kali g interview hospital swasta ni,, so soalan diorg memang seakan same sahaja… huhuhuhuh…. 

 Jadi jika anda rasa ingin tahu soalannya terjahlah disi ya…. Huhuhuhu…. Ohhyaaaa… jika sesiapa inginkan jawapanya boleh inform ara di ara punya email ya ara_aliyara89@yahoo.com  @ di FaceBook ara…http://www.facebook.com/ara.aliyara/ @ di Instagram Ara di https://instagram.com/araaliyara/  (promote juga hihihi)


 SOALANNYA SILA CLICK DISINI YA.... :)
http://araaliyara.blogspot.com/2015/04/soalan-interview-hospital-swasta-1-5_10.html

Alpha 1 Antitrypsin Deficiency

video