02 July 2012

Gun Jun Pyo

hurm... olla.... ari ni ara sihat walafiat jer... cuma tak cukup tdow.... hurm ni ley dikatakan kenangan jugak la.. surat ni kawan ara yang bagi...nama dia Guh Jun Pyo.... waktu ni ara baru lepas operation buat kali petama...hurm dia carring jugaklah....huhuhuhu....

surat ni di tulis sewaktu kami balik rumah mak angkat kitaorang... hurm time ni kat pantai....huhuhuhu...
ara suka g pantai...law g umah mak ayah angkat mesti takkan lupa g datting jap kat pantai tu....

ni wasiat ara simpan... tapi hurm sedeh sangat2 sbb ade manusia yang suka dengki ngn ara ambik surat ni dan hilangkan dari pandangan ara... amat sedeyh!!! sbb sebelum surat ni hilang surat ni terkoyak pastu ara ambik saltik camtumkan...opppsss tercamtum plak tebalik sebab tak perasan...ara ambik gam camtum agi....double ngn kertas laen.... walaupun waktu tu dah takleh baca tapi ttp simpan....

tapi keesokan harinya bila ara balik ke terengganu dari jb ara cari dalam fail surat ni da hilang.... sedeyh sangat2.... sampai sekarang ni ara tak akan maafkan orang yang mengambilnya..... benda ni cukup bemakna bagi ara....

sbb gun jun pyo dah berubah sangat2...kitaorang da lama tak berhubung... ni jer kenangan yang ara ada ngn dia....maafkan sy sbb dah cuai..!! sedeyh!! :'(


My Gun Jun Pyo....

2 comments:

Fendy Ahmad Thahir said...

jangan sedih lah, ara.. masa lalu biarlah mnemukan tmpatnya sndiri...

Ara Aliyara said...

yea.... baik lah!! huhuhuhuh....